Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ένας γάμος,ένα βραχιόλι κι ένας ..μουσαφίρης!

Το πόσο χάρηκα όταν έλαβα το προσκλητήριο για το γάμο της Αθηνάς το περασμένο Σάββατο δε λέγεται!!Είχα να πάω σε γάμο ούτε θυμάμαι από πότε!!!(εε όχι και από το δικό μου ,σίγουρα πάνω από 2 χρόνια!)

Τη χαρά μου και την ανυπομονησία μου διαδέχτηκε η ερώτηση:"και ΤΙ φοράνε στο γάμο;"
Μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα κάνω καταμέτρηση...

Φόρεμα που έγινα κουμπάρα ,φόρεμα που έγινα νονά ,φόρεμα από το γάμο της αδερφής μου,φόρεμα από τα βαφτίσια του γιου μου ,φόρεμα από τη βάφτιση του ανιψιού μου και να μη μου κάνει τίποτε;;;;;;;;

Μόνο το φόρεμα από τη βάφτιση της κόρης μου το καλοκαίρι είναι εντάξει αλλά τι να το κάνεις;Να εμφανιστώ με το καλοκαιρινό φουστάνι μου μες το καταχείμωνο δε λέει!!!

Καταλήγω λοιπόν στον απλό πλην κλασσικό συνδυασμό μαύρο παντελόνι με μαύρη αμάνικη μπλούζα και τα κόκκινα  pip-toe παπούτσια μου (από τη βάφτιση της Ιωάννας!τουλάχιστον στα παπούτσια παραμένω σταθερά στο ίδιο νούμερο!!κάτι είναι κι αυτό!!!)

Σ'αυτές τις περιπτώσεις το άχτι μου το βγάζω στα κοσμήματα!!!Σιγά μην κάτσω να σκάσω...Φτιάχνω  λοιπόν και ένα βραχιόλι με την  ιδέα   της Νάντιας μόνο που του πρόσθεσα και φιογκάκια  και.... τσουπ καμαρωτή στο γάμο!!!!

Νάντια ευχαριστώ!Μ'έβγαλε ασπροπρόσωπη η ανάρτησή σου....
Voilà και τα πειστήρια:

Αυτό ήταν όλο!Τόσο απλό!

Κάποιες φορές αρκεί η καλή διάθεση και μια λεπτομέρεια για να ομορφύνει η μέρα μας (και η νύχτα μας...)

Έχω όμως κι άλλα να σας πω...Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε έναν καθημερινό μουσαφίρη ,μια δεκαοχτουρίτσα που έρχεται στο μπαλκόνι μας κάθε μεσημέρι!!

Εννοείται πως τα παιδιά μου έχουν ξετρελαθεί,της αφήνουμε στο μπαλκόνι ψωμάκι,κέικ και νεράκι και αυτή μας ανταμείβει με την επισκεψή της!Τώρα θα μου πείτε μόνο τα ψίχουλα στο μπαλκόνι μας έλειπαν αλλά μπροστά στον ενθουσιασμό τους χαλάλι και το σκούπισμα!!!Η μικρή μου τη φωνάζει "παπάκι...." και κάθε φορά που εμφανίζεται έχουν κι οι δυο την ίδια χαρά όπως ακριβώς την πρώτη μέρα που την είδαν!
Επί τω έργω...
Φιλιάαααα!!!

20 σχόλια:

  1. Τι χαριτωμένα μουτράκια κολλημένα στο τζάμι!!!!
    Τα ζήλεψα και τα λάτρεψα!
    Ολα τα άλλα αναμενόμενα,δεν αμφέβαλλα για την εφευρετικότητά σου και τις λύσεις που θα έδινες σ ένα πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ !ΤΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ...ΑΛΛ ΚΑΙ ΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ...ΑΞΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ώραίος επισκέπτης και τι γλυκές φατσούλες είναι αυτές; Να τα χαίρεσαι τα μικρούλια σου!
    Όσο για τα φουστάνια ,το 'χω παρατηρήσει κι εγώ ότι μικραίνουν...Δεν ξέρω τι φταίει ή τα υφάσματα (δε τα κανουν πια όπως παλιά!) ή που στριμωχνονται έτσι στις ντουλάπες ,κάτι γίνεται πάντως.
    Πώς είπατε; Εμείς παχαίνουμε; Ακου συκοφαντίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα'χω περάσει και ξέρω! Ταιζα ένα νεογνό που είχε πέσει απ΄τη φωλιά του με σύριγγα για αρκετές μέρες, κάθε μία ώρα σχεδόν, ήμουν η "μαμά" του ώσπου κάποια μέρα τα κατάφερε και πέταξε από τα χέρια μου και πήγε στο δέντρο όπου το περίμενε η μανούλα του! Χαίρομαι που τα γλυκά ζουζουνάκια σου αγαπούν τα ζώα και που τους το καλλιεργείς αυτό μπράβο σου! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκέτη γλύκα ο μουσαφίρης σας αλλά και οι σπιτονοικοκύρηδες δεν πάνε πίσω!!! Όμορφες, ζεστές εικόνες!!! Το βραχιολάκι σου τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Αννούλα μου για το ότι βρίσκεις λύσεις και δεν "κολώνεις" σε ανούσια πράγματα!Σε φαντάζομαι κούκλα με το όμορφο και παιχνιδιάρικο κολλιεδάκι!!!! Να σου ζήσουν τα μικρούλια σου!!!και μπράβο για την περιποίηση στον επισκέπτη σας.Ετσι έμπρακτα μαθαίνουν τα παιδιά να σέβονται και να αποκτούν συνείδηση !!!!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο το βραχιόλι!!!! Γλύκα το "παπάκι" , να χαίρεσαι τα παιδάκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ!! ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!!
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ!!ΘΑ ΤΟ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ!!!..
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έφτιαξες υπέροχο!!! Χίλια μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To papaki eklepse tin parastasi !! Poli oraio to vraxioli, ki ego thelo !

    Filia
    Theia Georgitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημεραααα!!!άξια μαθήτρια τα κατάφερες μια χαρά και χαίρομαι να βλεπω ανθρώπους να μη σταματάνε στο πρώτο εμπόδιο!!να χαίρεσαι τα όμορφα παιδάκια σου!!πολύ καλό παράδειγμα δίνεις που φροντίζεις τόσο καλά ένα ακόμα πλάσμα του Θεού που βρέθηκε στην ανάγκη σου!!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα!!! Το έκανες κουκλί το βραχιολάκι!
    Καλό Σαβ/κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαρά οι δαχτυλιές τους είναι ακόμη πιο χαριτωμένες!!!Αλλά είπαμε γενικά είμαι ακάθιστη και ειδικά για τα παιδιά δε μ'ενοχλούν ψίχουλα,δαχτυλιές,πασαλείμματα κτλ.Χαίρομαι μαζί τους!Όσο για τη λύση του προβλήματος η εφευρετικότητα είναι το σπετσιάλ του καταστήματος!!!σε φιλώ

    Μαρία μαθαίνω γρήγορα!Και στο δικό σου το "μάθημα" προσέχω πάντα αλλά ακόμη δεν τολμώ!Είναι στα προσεχώς πάντως!Να είσαι επιεικής!Φιλιά

    Νίκηηηη!Αυτό το στρίμωγμα στις ντουλάπες θα φταίει σίγουρα!!!Έλεγα κι εγώ τί γίνεται!!!Από δω και πέρα απλωτά απλωτά να τα βάουμε για να φαρδαίνουν!!!Χαχα!Γέλασα πολύ με το μήνυμά σου!!!Να 'σαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να πω εδώ ότι το ζήτα δε μου το γράφει πάντα το πληκτρολόγιο και όταν το προσέχω κάνω εισαγωγή συμβόλου και copy paste από το word!Καμιά φορά μου ξεφεύγει όπως παραπάνω ,μη με παρεξηγείτε!!!

    Marie πως μ'αρέσουν οι άνθρωποι που φροντίζουν ζωάκια και δη απροστάτευτα δε λέγεται!!!Μπράβο σου που "ανέστησες" το μικρό πουλάκι!!!Εμείς σε διαμέρισμα ζούμε αλλά προσπαθώ τα παιδιά μου να έχουν επαφή με τα ζώα, να τ'αγαπάνε και να μην τα φοβούνται!Σε φιλώ κι εγώ!

    anthivolon ευχαριστώ για το γλυκό σου σχόλιο!θέλω τα παιδιά μου να έχουν όμορφες εικόνες από αυτήν την τρυφερή ηλικία!!Ελπίζω να το καταφέρω!

    χρυσάνθη κάποια κιλά ενθύμιο απ'την πρώτη εγκυμοσύνη και κάποια από τη δεύτερη ...τι να λέμε τώρα... ανούσια πράγματα!Η καλή καρδιά και το χαμόγελο μετράει!!!Θα 'ρθω για καφέ!Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. manousina μεγάλη επιτυχία το παπάκι!μόλις πάει να κάνει ένα βήμα πιο πέρα η μικρή μου το ξαναφωνάζει μην τυχόν και φύγει!Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

    lourdi ευχαριστώ για την ευχή!Ήδη πρέπει να αντιγράψω το βραχιόλι για καναδυό που το είδαν και το ζήλεψαν!!!Καλό σαββατοκύριακο

    Maria Z ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θεία georgia το "παπάκι" κουτουλάει και στο τζάμι προσπαθώντς να μπει μέσα!θα σε κάνω και σένα βραχιόλι βρε μη μου στεναχωριέσαι....

    Maria εκτός από την εφευρετικότητα, που ανέφερα στη Χαρά, και πείσμα διαθέτουμε και μια αισιόδοξη ματιά για τη ζωή γενικώς και ένα ψυχοπονιάρικο ανέκαθεν!φιλιάααα

    drosostalitsa ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!είσαι και ειδικός!!!Καλό σ/κ και σε σένα!σου ρχομαι για επίσκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το κόσμημα καταπληκτικό, τα μωρά σου υπέροχα και να τα χαίρεσαι!!!! Έχεις απόλυτο δίκιο για τις δαχτυλιές και τα ψίχουλα... Μπροστά στα παιδικά χαμόγελα όλα τ'άλλα ωχριούν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Konstantina ευχαριστώ!Χαίρομαι που συμφωνούμε!Για τρία χρόνια είχα ένα σπίτι "τσιτωτό" και άκρως γυαλιστερό αλλά άδειο!Χίλιες φορές ψίχουλο, δαχτυλιά και παιδικά γέλια!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποτέ δεν είναι αργά...για να σχολιάσω την υπέροχη δημιουργία σου! Τέλεια ιδέα να το κάνεις βραχιολάκι! Να χαίρεσαι τις ομορφιές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νάντια "καλώς τηνε κι ας άργησε" που λένε!!!χαχα!Χαίρομαι που σ'αρέσει.Κι εγώ ευχαριστώ για την ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή