Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Βραβεία!!





Την Τετάρτη το βράδυ με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη:ένα βραβείο από τη γλυκειά Χαρά(όνομα και πράγμα!) το οποίο μου έδωσε μεγάλη χαρά!Μέσα στην όλη φούρια της "απονομής" όμως παρέλειψα να συγχαρώ τη Χαρά για το δικό της βραβείο-το κάνω τώρα λοιπόν κι ελπίζω ότι δε μου κρατάει κακία!!!

Είμαι ακόμη "πρωτάκι" στο blogging αλλά γνωρίζω ότι πρέπει να το δώσω κι εγώ με τη σειρά μου σε άλλα 10 blogs!Ίσως και να έπρεπε να το είχα ήδη κάνει αλλά με όσα είχα να κάνω αυτές τις 2 μέρες αν προλάβαινα να κάνω ΚΑΙ ανάρτηση θα έπρεπε κάποιος να μου απονείμει και το βραβείο του σούπερ ήρωα!!!!

Σ' αυτές τις 2  μέρες που "στρογγυλοκάθησα" στο βραβείο σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι αυτόν τον ενάμιση μήνα που έχω το blog και όλους τους προηγούμενους που κρυφά "τρύπωνα" σε κάποια ιστολόγια και θαύμαζα.Η αρχή έγινε με την Ανεράιδα -κάπου τον Ιούλιο- και με σειρά ακολούθησαν η Χαρά, η Neli, η Λαμπρινή, η Simonmad, η Νάντια στα ιστολόγια των οποίων κόλλησα,τα πέρασα στα αγαπημένα και κάθε βράδυ έκανα "κλικ" με προσμονή να δω μια καινούργια ανάρτηση!
Πάντα καμάρωνα στο άκουσμα της φράσης "σώπα βρε μόνη σου το έκανες?" από φίλες αλλά μερικές φορές διέκρινα και το "σιγά τώρα!έχει ένα σώρο τέτοια έτοιμα!!!"
Όσο διάβαζα αυτά τα 6 ιστολόγια λοιπόν  τόσο καταλάβαινα  πως δεν είμαι μόνη !!!
Το βραβείο λοιπόν το χαρίζω εν πρώτοις στις

http://aneraida.blogspot.com/  γιατί είναι και θα παραμείνει μοναδική νεράιδα!!
http://nelireko.blogspot.com/  γιατί καταπιάνεται με διάφορα και κάθε φορά με κάνει να θέλω να βρω καινούργιο χόμπυ (κι ας μην το ξέρει!)
http://lamproukam.blogspot.com/ γιατί έχει ευαισθησία ,είναι ευρηματική και κάθε τι που φτιάχνει αποπνέει τρυφερότητα
http://simonmady.blogspot.com/ γιατί το ιστολόγιο της είναι γεμάτο όμορφες δημιουργίες
http://nantiashandmadegoodies.blogspot.com/ γιατί μου αρέσουν πολύ τα κοσμήματά της κι η ραπτική της

Και στη συνέχεια σε άλλα 5 ιστολόγια που γνώρισα τον τελευταίο ενάμιση μήνα και που τ'αγαπώ εξίσου
http://misirloumisirlou.blogspot.com/ γιατί μ'αρέσει και λάτρεψα και την "αλχημεία" με το gesso
http://anthivolon-bl.blogspot.com/ γιατί μ'αρέσουν ΟΛΕΣ  οι δημιουργίες της Μπέττυς
http://apotaherakiamou.blogspot.com/ γιατί είναι ζωγράφος και δεν το ξέρει!
http://skeftomaiaraiparho.blogspot.com/ γιατί είναι πολυπράγμων κι αυτό μ'αρέσει πολύ
και least but not last  
http://handmadeartmaria.blogspot.com/ γιατί δίνει ψυχή στον πηλό κι αυτά που φτιάχνει  μιλάνε!

Στα υπόλοιπα ιστολόγια που διαβάζω και με διαβάζετε και στη Χαρά http://kantomagapi.blogspot.com/ -που ανήκει στην κατηγορία των 5 πρώτων ιστολογίων που με ξενύχτησαν πολλά βράδια,αφού δεν μπορώ να της αντιγυρίσω το ίδιο βραβείο - χαρίζω ένα γούρι (διάλεξτε όποιο θέλετε-δεν μπορώ να αποφασίσω!)ως δείγμα φιλίας για καλή τύχη!


ΥΓ.Γνωρίζω βέβαια πως μερικοί έχουν ήδη πάρει το βραβείο αλλά νομιζω πως δεν πειράζει (εδώ άλλοι παίρνουν 2 και 3 όσκαρ!).
Πολλά φιλιά!

14 σχόλια:

  1. χα χα χα ωραίο αυτό με τα όσκαρ!!!! Πραγματικά σε ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου!!! Είναι ενα εξαιρετικό βραβείο που νόμιζα οτι δεν είχες και ήμουν έτοιμη να στο δώσω με μεγάλη χαρά!!! Πολυπράγμων ε? Μάλλον δεν έχεις κι αδικο.... Απο μικρή μου άρεσε να κάνω όλα τα πράγματα μαζί κι αυτό δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο.....Είναι μεγάλη μου τιμή και μέσα απο την καρδιά μου σου δίνω ένα μεγάλο ευχαριστώ και φυσικά τρέχω να συμπληρώσω την υπέροχη προσφορά σου στην ανάρτησή μου!!!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ.Κ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να 'μαι κι εγώ! Μου είπες να περάσω και πέρασα! Και με χαρά θα πάρω το βραβειάκι μου και θα σε φιλήσω σταυρωτά! Κι εγώ δεν ήξερα πώς γίνεται όλη η ιστορία με τα βραβεία, αλλά έμαθα. Κια όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, (βλ. Όσκαρ) θα το αφιερώσω κι εγώ, σε ποιόν άλλο;;; Στις νέες φίλες που απέκτησα σιγά-σιγά από τον Μάιο. Να είστε καλά, κορίτσια και να δημιουργείτε πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μολις γυρισα και ειμαι πολυυυυ χαρουμενη γιατι γνωρισα απο κοντα 2 ατομα απο την μπλογκογειτονια μας!!!!!!....η χαρα μου συνεχιζεται γιατι ανοιγω το pc μου και βλεπω να με περιμενει το βραβειο σου....μεγαλη τιμη ...σ ευχαριστω απο την καρδια μου!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗ!!!ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΟΟΟ...ΠΑΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου έδωσες μεγάλη χαρά καλή μου και σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνεις!Να είμαστε καλά και να μοιαζόμαστε πάντα αυτά τα υπέροχα πράγματα που μας δένουν και μας έχουν φέρει κοντά!!Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήρθα κι εγώ!!! Άργησα αλλά... ήρθα!!!
    Καταρχήν συγχαρητήρια για το δικό σου βραβείο και ένα μεγάλο ευχαριστώ που το χάρισες και σε μένα... μεγάλη μου τιμή!

    Καλό απόγευμα να έχεις και... Πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ με συγκίνησες, αλήθεια! Είναι πολύ μαγικό να ξέρεις ότι κάποιοι σε διαβάζουν και ανυπομονούν για νέες αναρτήσεις (εεε...κι ας αργούν μερικές φορές!) Σ'ευχαριστώ από την καρδιά μου και σου εύχομαι κι άλλα πολλά τέτοια βραβεία...κι άσε τους άλλους να λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποτε ευκαιρήσεις πέρνα και απ΄το blogoσπιτάκι μου, σε περιμένει ένα βραβείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αννούλα μου, σε ευχαριστώ και για το βραβείο, αλλά και για τα καλά σου λόγια! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα κορίτσι μου! Διάβασα το σχόλιό σου και με χαροποίησε η ευγένειά σου! Χάρηκα που βρεθήκαμε, γιατί αν και καινούρια, δείχνεις πάρα πολύ ωραία δείγματα της δουλειάς σου!... Ελπίζω να τα λέμε! Θα σε παρακολουθώ! Καλή σου νύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή!!! Νιώθω όμορφα όταν διαβάζω αυτά τα γλυκά σχόλιά σου κάθε φορά!!! Εύχομαι να τα λέμε συχνά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ χαίρομαι που το παραλάβατε!Εγώ σας θαύμαζα από καιρό....Σας φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή