Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Pay it forward και 7 μυστικά

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τη  Νίκη με  την προτροπή της "όποιος αφήσει σχόλιο  παίρνει τη σκυτάλη και συνεχίζει, αν δε το'χει κάνει ήδη"  να μαι κι εγώ σήμερα να φανερώσω τα δικά μου μυστικά-ξέρω πως μπορείτε να ζήσετε και χωρίς αυτά!!.
Γι'αυτό θα τα συνδυάσω με μια ανάρτηση που χρωστάω από  το "Pay it forward" της Νάντιας.  του οποίου οι κανόνες λένε ότι οι 5 πρώτοι που θα αφήσετε  το σχόλιό σας εδώ, θα λάβετε από μένα, μέσα στο 2011 ένα χειροποίητο δωράκι!!! Η μόνη υποχρέωση...να παίξετε και σεις στο Pay it forward κάνοντας σχετική ανάρτηση και να φτιάξετε χειροποίητα πραγματάκια για άλλους 5!


 Πάμε τώρα στα μυστικά πριν μας ακούσει όλη η γειτονιά!!!!!

1.Έχω μια φυσική άσπρη ανταύγεια στη φράντζα μου την οποία τώρα πια αφήνω άβαφη από άποψη!!!

2.Πιστεύοντας στο "όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει" και στο "μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα" ΔΕΝ έχω ομαδικό πνεύμα και προτιμώ να λειτουργώ μόνη μου.

3.Εκνευρίζομαι πολύ όταν στη καθημερινότητά μου έχω να συναναστραφώ με ανθρώπους κουτοπόνηρους, μίζερους, εγωκεντρικούς και ευθυνόφοβους.

4.Φέτος που μετά από 15 χρόνια δουλεύω ελάχιστες ώρες το ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ κυριολεκτικώς!!!

5.Αν και οδηγώ χρόνια , έχω μια δυσκολία να οδηγήσω σε εθνική οδό χωρίς συνοδηγό!!!(παγκόσμια πρωτιά,μη μου πείτε!!)

6.Για χρόνια ζούσα με  καταναγκασμούς τύπου όλα να είναι συμμαζεμένα πριν κοιμηθώ,οι κουρτίνες τσιτωτές και τα αντικείμενα στη θέση τους,Τετάρτη σκούπα,Δευτέρα πλυντήριο,Παρασκευή σίδερο κλπ!Σήμερα κρατάω αρκετούς (νομίζω είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου πια!) αλλά σε μεγάλο βαθμό τους έχω περιορίσει!Η γέννηση των παιδιών μου βοήθησε αρκετά σ'αυτό!!!

7.Γνώρισα τον άντρα λίγους μόλις μήνες πριν χάσω τη μαμά μου!Για μένα η ύπαρξη του σήμαινε πολλά αλλά του/μας στέρησα την ανεμελειά που ζουν τα ζευγάρια στην αρχή της σχέσης τους!

Αυτά!Τα 'πα και ξαλάφρωσα!


Μην ξεχνάτε όποιος αφήσει σχόλιο παίρνει τη σκυτάλη και συνεχίζει για τα 7 δικά του μυστικά, αν δε το'χει κάνει ήδη,οι 5 πρώτοι όμως  παίρνουν χειροποίητο δωράκι.
Καλή Σαρακοστή!
Φιλιά πολλά

12 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΓΕΛΑΣΑ...!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε εγώ έχω και πολύ ομαδικό πνεύμα :-))
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαiρη τώρα πια και μένα μ'αρέσει!!!

    foufoula89 κι αν σου πω ότι ο συνοδηγός δεν είναι απαραίτητο να ξέρει οδήγηση θα γελάσεις ακόμα περισσότερο!!!

    Έφη συμβαίνει και σ'άλλους δηλαδή να μην ανησυχώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τώρα εμείς παίρνουμε δωράκι? :-) Γελάσαμε πολύ με το μυστικό της οδήγησης γιατί σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!!!Και τώρα ήρθε και η δική μας σειρά για τα 7 μυστικά!!
    PS:οι χειροτεχνίες σου δεν παίζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου ρε Παναγιωταρέα με τα ωραία σου!
    Δυστυχώς συμμερίζομαι το Νο 2 κι αυτό με κάνει συγκεντρωτική και να πνίγομαι, στο 3 συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ στο 4 δεν το έχω ζήσει δεν έχω άποψη,αν κρίνω απο την διάθεση φυγής που μ έχει πιάσει τώρα πιστεύω οτι θα βρω τρόπο αξιοποίησης του ελευθερου χρονου μου, όσο για το 5...Δώστε μου ΕΘΝΙΚΗ και πάρτε μου το ..τιμόνι! Τη βρίσκω απίστευτα.Οσο για καταναγκασμούς θέλω να πιστεύω οτι τους έχω υπερβεί, για το τελευταίο ...μόνο ΛΥΠΑΜΑΙ.
    Ενα γλυκό φιλί καληνύχτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκανες και τά πες και ξαλάφρωσες!!!!
    Με ένα καφεδάκι και ψιλοκουβεντούλα θα ξαλαφρώσουμε και οι δύο!!!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ κι εγώ με το ν3 απόλυτα, απλά δεν τους αντέχω...Με το αυτοκίνητο έχω πλέον σχέση λατρείας κι ειδικά η εθνική συνήθως ταυτίζεται με... εκδρομή, οπότε μόνο το πήξιμο στους δρόμους με πειράζει αλλά κι εκει είμαι βολικό παιδί, δεν πάμε πια και κάθε μέρα σε κάποια πόλη,κι η Βυτίνα αν έχει μποτιλιάρισμα στα τριήμερα παμε με τα πόδια.
    Για τη μαμά σου λυπάμαι πολύ, κρίμα που δεν προλαβε να μοιραστεί μαζί σου όμορφες στιγμές, αλλά τουλάχιστον είχες κοντά σου τον άντρα σου στα δύσκολά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγώ φοβάμαι να οδηγώ μόνη μου στην εθνική! Αλλά τελικά νομίζω ότι η γειτονιές είναι πιο επικίνδυνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaxaxaxaxaxa na sai kala re tzitziki, poli gelasa vradiatiko !
    filia,
    i aderfi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλώς σε βρήκα! πανέμορφο το blog σου....και οι δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή