Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικο καδράκι (νούμερο 2)

Πήρα φόρα λοιπόν και έφτιαξα κι άλλο ένα καδράκι για μια γλυκειά φίλη!!!




Χρειάστηκα
δυο χαρτοπετσέτες



3 καμβάδες (10*10 εκ)
χαρτόνι μακέτας ή ξύλο
κορδέλα
τέμπερες, glitter
και κόλλα

Έκοψα περιμετρικά τα σχέδια, αφαίρεσα τα 2 πίσω φύλλα και κόλλησα τη χαρτοπετσέτα με αραιωμένη ατλακόλ στον καμβά!Ό,τι έμεινε κενό το έβαψα με τέμπερες και έφτιαξα και χιόνι βάζοντας βουλίτσες άσπρο ακρυλικό που στη συνέχεια ταμπονάρισα με βαμβάκι και ..χιόνισε!!!



Τόνισα κάποιες λεπτομέρειες με glitter.Επειδή δεν είχα ξύλο και η κορδέλα μόνο δε θα τα κρατούσε (γιατί αυτό σκέφτηκα να κάνω στην αρχή) χρησιμοποίησα χαρτόνι μακέτας.Κόλλησα κόκκινη κορδέλα,στερέωσα με καρφάκια, από την πίσω μεριά στερέωσα και νάυλον κλωστή και έκρυψα τα καρφιά με κόκκινη κορδέλα!!Συγγνώμη αλλά σ'αυτή τη φάση φωτογραφία δεν έχω γιατί μου πήγαινε λίγο στραβά το πράγμα -μέχρι και το καρφί βγήκε από την μπροστινή μεριά!!! αλλά δείτε το τέλος
Πίσω!
Μπροστά!!!
Έβαλα και τους φιόγκους και έτοιμο!Μόλις το έστειλα να ταξιδέψει μέχρι τη γλυκειά μου φίλη την Τόνια και τον ακόμα πιο γλυκό γιό της!!!

6 σχόλια:

  1. To βρίσκω εξαιρετικό!!! Ακρως χριστουγεννιάτικο με υπέροχα χρώματα και υπέροχο αποτέλεσμα!!!!
    Είμαι σίγουρη οτι η Τόνια θα ξετρελαθει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Maria Z πολύ χαίρομαι που σου αρέσει!Δουλεύει πολύ η φιλενάδα μου κι ήθελα να της κάνω έκπληξη αφού δεν μπορώ να πάω εγώ!Καλές γιορτές σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ έξυπνο να βάλεις τρία στη σειρά και οι χαρτοπετσέτες που χρησιμοποίησες είναι πολύ χαρούμενες. Ωραιότατο το αποτέλεσμα! Μου αρέσουν οι εκπλήξεις στις καλές μας φίλες :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταλάβαμε, καταλάβαμε, είναι υπέροχο!!! Και η ιδέα των τριών και ο τρόπος που τα στερέωσες έξυπνος!! Και οι χαρτοπετσέτες που χρησιμοποίησες τέλειες Α, και η κίνηση γλυκιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΑΙΔΑΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΠΡΑΒΟΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ χαίρομαι που σας άρεσε (σαν να επαναλαμβάνομαι....)

    simonmad οι χαρτοπετσέτες όντως είναι γλυκιές!τώρα θα φτιάξω και για μένα ένα!Και μ'αρέσει αυτή η αίσθηση ύψους που δίνουν τα κατακόρυφα στοιχισμένα καδράκια!


    Ανεράιδα ευχαριστώ!μάντεψε..Ηράκλειο το έστειλα!!!

    ArtAtHome να 'σαι καλά!καλές γιορτές και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή